Pet Trekking

U subotu, 21. rujna, omiljeno zagrebačko izletište PP Medvednica ugostit će prvu humanitarno – sportsko – rekreativnu utrku za vlasnike pasa i ostalih kućnih ljubimaca – PET TREKKING.

Što je Pet Trekking?

Pet Trekking je jedinstveno humanitarno sportsko rekreativno događanje za vlasnike kućnih ljubimaca i ne koji će to tek postati. Povedite svoje ljubimce u sportsku avanturu, osvojite brojne  vrijedne nagrade i družite se s proslavljenim sportašima i osobama iz javnog života.

Humanitarni karakter

Pridružite nam se u humanitarnoj akciji za Violu, štićenicu udruge za zaštitu životinja Noina Arka koja treba vašu pomoć kako bi prohodala. Hodamo za nju i druge pse koji to sada ne mogu, ali će moći uz pomoć stručnjaka i dobrih ljudi!

Osim humanitarne poruke, organizatori prvog hrvatskog Pet Trekkinga žele potaknuti sve vlasnike kućnih ljubimaca u gradu Zagrebu, ali i čitavoj Hrvatskoj, da više vremena posvete kretanju i boravku u prirodi sa svojim ljubimcima.

Plan i program

U subotu 21. rujna u 11.00 sati na lokaciji ŠESTINSKI LAGVIĆ kreće lagana šetnja dvonožnih i četveronožnih sudionika Pet Trekkinga do cilja na KRALJIĆINOM ZDENCU gdje u 12.00 sati počinje zabavni program i druženje sve do 18.00 sati.

Voditelj zabavnog programa Božo Sušec

Čekaju vas:

  • avantura
  • nagrade
  • savjeti veterinara
  • radionice za djecu
  • zabavni program

Ukoliko nemate svog kućnog ljubimca, na početnoj poziciji moći ćete “iznajmiti” socijaliziranu životinju za trekking.

Svoje sudjelovanje najavili su i Marijo Možnik, Aco Petrović, Tin Srbić, Robert Prosinečki, Ratko Štritof, Slaven Rimac te Filip Krušlin.

Više o Pet trekkingu možete pogledati na njihovoj web stranici www.pettrekking.com.

error: Sadržaj je možda zaštićen!