Ulica Sjevernjak ponovno dvosmjerna

Ulica Sjevernjak ponovno je dvosmjerna dok ne završe radovi na Gračanskoj cesti. Predviđeno trajanje radova je do 22. kolovoza 2020. Iako nije navedena kao službeni zaobilazni pravac u objavi Zagrebačkih cesta, znakovi su postavljeni te se promet odvija u dva smjera.

Ponovno do Gračana kroz ulicu Sjevernjak uz dodatni oprez zbog vozača koji ne prate znakove.

ulica sjevernjak ponovno dvosmjerna

Službena objava

Zbog izvođenja radova uređenja kolnika Gračanska cesta na dijelu od od Ulice Gračec do okretišta Mihaljevac u vremenskom razdoblju od subote 08. 08. 2020. godine od 08,00 sati do subote 22. 08. 2020. godine do 20,00 sati bit će zatvorena za sav promet.

Obilazni pravac.
Gračanska – Jazbina – Čret – Svetošimunska – Av. G. Šuška – Maksimirska – Vlaška – Šoštarićeva – Ribnjak – Medveščak – Ksaverska – Gračanska i obratno.

Sugrađane molimo da obrate pozornost na privremeno postavljenu signalizaciju, te ih molimo za strpljenje i razumjevanje zbog mogućih poteškoća u prometu.

Kako je došlo do promjene

Prijedlozi građana da ulica Sjevernjak ponovno bude dvosmjerna te da ima prostora za širenje još razmatraju prometni vještaci i oko toga se rade analize poručuju nam iz MO Šestine.

Podsjetimo ulica Sjevernjak i ulica Šušnjevec su postavljene kao jednosmjerne i obe u smjeru Šestina zbog ogromnog prometnog kaosa koji je nastajao oko škole i vrtića gdje je suženje ulice, a sigurnost djece postavilo se kao prioritet.

error: Sadržaj je možda zaštićen!