Šestine zavijene u plavo

Hvale vrijedna akcija udruge građana i navijača Dinama na inicijativu domaćih dečki dovela je Šestine da budu zavijene u plavo. Mogli ste primjetiti kako su svi ormarići semafora i razni telekomunikacijski ormarići već odavno plavi ne samo kod nas već u cijelom gradu, ali domaća ekipa otišla je korak dalje.

Inicijativaje krenula da stare i oronule površine (uglavnom poduporne zidove) pretvore u umjetničko djelo. Rezultat u najmanju ruku oku ugodne površine doživjela je same pohvale. Kako se radi o umjetničkom djelu dodajemo u prilog motive koji opisuju ovaj dio Podsljemena. (14-ice i 8-ice, Medvedgrada, Šestinčeka, mlina, licitarskog srca itd. )

bbb šestine

Mnogi sugrađani imaju samo riječi hvale te podržavaju ovakvu akciju koja doprinosi uređenju i lijepoti našeg kvarta. Kako sam tekst govori na jednom od novonastalih grafita ”Za ovaj grad i ovaj klub mi svoj život dajemo” . Da je tekst istinit mogli smo se uvjeriti uz već viđene akcije BBB nakon potresa, pandemije i općenito kada je god bila potrebna pomoć oni su bili među prvima i uvijek isključivo volonteri. BRAVO EKIPA!

Sva odobrenja za crtanje dobili su od MO Šestine, GČ Podsljeme i OŠ Šestine.

error: Sadržaj je možda zaštićen!