Radovi na rotoru u Šestinama ulaze u završnu fazu

Radovi na rotoru u Šestinama ovih dana prešli su u završnu fazu te rotor lagano poprima završni oblik i teksturu. Oblik ujedno poprima i centralni dio gdje će se u samom centru rotota nalaziti fontana.

Radosne vijesti dočekale su nas nakon zadnjeg radnog sastanka i radovi ulaze u završnu fazu te nam glavni izvođač govori kako bi mogao biti gotov prije roka 1. lipnja govori nam predsjednik mjesnog odbora Šestine Jure Tomičić.

Svi predstojeći radovi Vodoopskrbe i odvodnje, HEP Elektre Zagreb, elektroinstalacija, telekomunikacija i ostalih su završeni te glavni izvođač STRABAG može početi sa planiranjem i radovima na pristupnim kolnicima. Također kreće se sa postavljanjem rubnjaka za pločnike, zelene površine koji će obilježavati kolnik.

Kiosk Tiska preselit će se kod ulaza na groblje, pored kioska za svijeće i tamo će biti dok se za njega ne uredi projektom predviđeno mjesto u uvučenom dijelu na autobusnoj stanici pored vrtnog centra Šestine. Na mjestu kioska podsjetimo predviđen je prošireni parking za vozila koji će se također početi pripremati za izvođenje radova.

rotor u šestinama

Promet će se odvijati do skoro samog kraja bez poteškoća te će nova privremena regulacija biti aktivna tek kad se osigura alternativni pravac. Također u završnoj fazi radova planirano je i asfaltiranje dijela kolnika Šestinske ceste u smjeru Lukšića uz buduće prošireno dvorište crkve pojašnjava Tomičić. Galeriju pogledajte u nastavku.

error: Sadržaj je možda zaštićen!