Pukla cijev u Šestinama

Večeras je oko 18:30h pukla vodovodna cijev u Šestinama

Na križanju ulice Šestinska cesta i Šestinski trg je pukla cijev u Šestinama i došlo je do izlijevanje vode po ulici. Cestom je vrlo brzo potekla rijeka te se počeo izdizati asfalt, a ujedno dolazi i do kratkih zastoja u prometu.

Na mjesto događaja prvi dolazi predsjednik Mjesnog odbora Šestine Jure Tomičić te alarmira nadležne službe za hitne intervencije. Također na lokaciju dolazi i predsjednik Vijeća gradske četvrti Krešimir Kompesak i žurno se postupa na riješavanju nastalog problema.

Djelatnici vodoopskrbe i odvodnje ubrzo dolaze i zatvaraju vodu, a dežurna ekipa dolazi postaviti cestovne znakove. Do dolaska Zagrebačkih cesta, mjesto događaja osiguravaju djelatnici I. policijske postaje jer se cesta izdigla i predstavlja potencijalnu opasnost. Također obaviješteni su i djelatnici zimske službe ‘Jazbina’ koji dolaze posoliti kolnik uslijed niskih temperatura i mogućeg stvaranja leda.

Maloprije stiže i cisterna sa vodom za piće jer kad je pukla cijev bez vode je ostala ulica Šestinski trg. Cisterna će osiguravati vodu za piće do završetka radova, a radovi kreću još večeras.

error: Sadržaj je možda zaštićen!