Privremena regulacija prometa i nastavak radova na kružnom raskrižju

Na današnje navode Jutarnjeg lista i izjave pojedinih sumještana očitovao nam se predsjednik MO Šestine Jure Tomičić i poručuje ne nasjedajte na neprovjerene informacije, radovi se nastavljaju

Jutros je osvanuo članak u Jutarnjem listu u kojem se govori kako radovi stoje te kako neće to još tako brzo krenuti i slično, pa je potrebu da to demantira imao predsjednik MO Šestine Jure Tomičić.

Privremena regulacija prometa

Nakon zadnjeg očevida i koordinacije sa izvođačem radova koji je bio 6. srpnja 2021. godine dogovoren je daljnji tok radova. Prometna regulacija postavljena je u petak 9. srpnja i biti će aktivna do kraja radova vezanih u ovoj fazi izvođenja, a očekivani je rok do sredine rujna. Točnije izdano riješenje vrijedi do 1. rujna no očekivano je odstupanje pa će po potrebi biti produženo poručuje nam Tomičić.

Ovim riješenjem osigurana je sigurnost pješaka te u ovom dijelu radova neće se utjecati na prometovanje vozila, samo je predviđeno kratko zatvaranje ceste kod rušenja stabala koji su u parku.

Dječji park ostaje, samo se miču 3 sprave koje će se kasnije vratiti.

Radovi na kružnom raskrižju

Prema dogovoru danas se dovoze strojevi i osigurava pristup, te već od sutra kreću radovi na mjestu bivšeg župnog dvora te riješavanje pristupnih prometnica. Također u ovoj fazi izvodit će se i proširenje prometnice u ulici Šestinski prilaz od kč. br. 6 te upuštanje u park i do 5 metara. Ovaj tjedan izmještaju se 3 sprave u parku za djecu te pomiče ograda i park ostaje aktivan cijelo vrijeme osim kad se budu rušila okolna stabla objašnjava Tomičić.

error: Sadržaj je možda zaštićen!