Ponovno tramvajem do Mihaljevca i Gračanskog dolja

Nakon što su nadležne službe sanirale posljedice potresa na relaciji od Draškovićeve, Ribnjaka i Medveščaka preko Ksaverske ceste do Gračanskog Dolja. Ekipe ZET-a obavile su provjeru ispravnosti i uklonile eventualne nedostatke na kolosijecima i  naponskoj mreži. Shodno tome od subote, 20. lipnja ponovno tramvajem do Mihaljevca i Gračanskog dolja. U promet se vraćaju tramvajske linije 8 (Mihaljevac – Zapruđe) i 15 (Mihaljevac – Gračansko Dolje), a linija 14 ponovno povezuje Mihaljevac i Zapruđe.

Uspostavom navedenih linija može se ponovno tramvajem do Mihaljevca i Gračanskog dolja. Tramvajima je tako povezana Draškovićeva ulica s Mihaljevcem i Gračanskim Doljem te prestaje prometovanje autobusa na liniji 33.

Trasa linije 14: Mihaljevac – Draškovićeva – Glavni kolodvor – Vodnikova – Savska – Jadranski most – Zapruđe.

Podsjećamo kako linija 8 sukladno uobičajenom rasporedu ne prometuje vikendom i blagdanom, a iznimno će biti u prometu samo u subotu, 20. lipnja.

Informacije o trasama i rasporedu vožnje bit će dostupne na početno-krajnjim stajalištima ili pozivom na broj 072 500 400.

Stručne službe intenzivno rade na terenu kako bi se plavi tramvaji uskoro vratili na središnji gradski trg. Time bi se u potpunosti normalizirao tramvajski promet u Zagrebu.

Prenosi zet.hr

error: Sadržaj je možda zaštićen!