Počinjeno razbojništvo u Šestinama

Mnogi su sugrađani primjetili jučer 23. veljače 2024. godine oko 15.20h nekoliko policijskih vozila pod rotacijama i pratnju hitne pomoći. Mnogi su ih vidjeli kako prolaze kroz kvart, dok su drugi postali zabrinuti vidjevši ih na lokaciji duže vremena. Razlog tome je kako doznajemo razbojništvo u Šestinama koje se dogodilo oko 15.10h u ulici Mlinovi u stambenoj zgradi koja je u neposrednoj blizi autobusne stanice naziva Potočani.

Kako se navodi u priopćenju Policijske uprave – Zagrebačke, zasad dvojica nepoznatih počinitelja su u garaži sačekali 63-godišnjakinju te su uz uporabu tjelesne snage i verbalnu prijetnju počinila razbojništvo. Pritom su joj između ostalog otuđili ključeve stana i osobnog automobila marke Audi.

Ono što neslužbeno saznajemo da su je potom i zatvorili u jednu od prostorija i pobjegli u nepoznatom smjeru. Nakon što je pozvana policija i hitna pomoć, policija je obavila očevid, a 63-godišnjakinji je pružena liječnička pomoć. U Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice gdje je zaprimljena su joj utvrđene lakše tjelesne ozljede.

Materijalna šteta zasad nije utvrđena te priopćenje PU Zagrebačke možete vidjeti ovdje.

error: Sadržaj je možda zaštićen!