Počinje rekonstrukcija terminala (okretišta) Mihaljevac, uz izmjene na tramvajskim i autobusnim linijama

Zbog početka radova na rekonstrukciji terminala Mihaljevac, od jutarnjih sati ponedjeljka, 6. svibnja, do planiranog završetka radova krajem godine, dolazi do izmjena na tramvajskim i autobusnim linijama koje koriste taj terminal.

Tramvajska linija 15 (Mihaljevac – Gračansko dolje) bit će privremeno obustavljena, a ulazno i izlazno stajalište linije 15 neće se koristiti. Tramvajska linija 8 prometovat će do Gračanskog dolja radnim danima, dok će subotom, nedjeljom, blagdanima i praznicima do Gračanskog dolja prometovati linija 14.

Trasa linije 8 radnim danom:

  • Gračansko dolje – Mihaljevac – Draškovićeva – Branimirova tržnica – Autobusni kolodvor – Zapruđe

Trasa linije 14 subotom, nedjeljom, blagdanima i praznicima:

  • Gračansko dolje – Mihaljevac – Trg bana Josipa Jelačića – Frankopanska – Savska – Savski most

Od ponedjeljka, 6. svibnja u 9 sati, dolazi i do izmjena na autobusnim linijama 102 (Britanski trg – Mihaljevac), 140 (Mihaljevac – Sljeme) i 233 (Mihaljevac – Markuševec).

Početno/ulazno stajalište navedenih linija bit će na Ksaverskoj cesti, uz vojni ordinarijat (nasuprot Jandrićeve ulice), dok će krajnje, odnosno izlazno stajalište biti na Ksaverskoj cesti kod kućnog broja 113 (bivša sportska dvorana).

U zoni neposredno uz terminal Mihaljevac, privremeno će se uspostaviti autobusna stajališta Mihaljevac, i to za liniju 102 u Ulici Mlinovi, u smjeru Britanskog trga (iznad terminala), odnosno za linije 140 i 233 na Gračanskoj cesti, u smjeru Sljemena/Markuševca (prije skretanja za dječji vrtić).

Položaj perona možete pogledati OVDJE.

ZET korisnike ljubazno molimo za razumijevanje.

error: Sadržaj je možda zaštićen!