Autobusni prijevoz za vrijeme SKI kupa

Autobusni prijevoz linije 102 Britanski trg – Mihaljevac, u subotu, 4. siječnja i u nedjelju, 5. siječnja, voziti će sa izmjenama u voznom redu. Ovisno o procjeni stanja na trasi, prometovat će skraćeno do crkve u Šestinama. Početno stajalište na Mihaljevcu bit će na stajalištu autobusne linije 233.

Izvanredna organizacija prijevoza gledatelja

Na slalomske utrke Svjetskog skijaškog kupa Snow Queen Trophy koje se 4. i 5. siječnja održavaju na Medvednici i ove godine realizira Zagrebački električni tramvaj. Osigurani su dovoljni prijevozni kapaciteti za prijevoz gledatelja tramvajima do Mihaljevca. Isto tako i do ukrcajnog koridora na izvanrednu autobusnu liniju za Sljeme.

Autobusni promet
Ulazak (izlazak) putnika u autobuse izvanredne linije bit će na terminalu Mihaljevac. Na stajalištu redovne autobusne linije 102 autobusi će ukrcavati sve putnike. Neovisno o njihovu mjestu izlaska na Sljemenu jer će se zaustavljati kod Doma željezničara i na Ženskom sedlu.

Za vrijeme održavanja „Ladies World Cup“ utrke u subotu, 4. siječnja, izvanredna organizacija prijevoza započet će prvim polaskom autobusa s Mihaljevca u 10 sati i trajat će do zadnjeg polaska sa Sljemena u 19 sati.

U nedjelju, 5. siječnja, za „Men’s World Cup“ utrku, izvanredna organizacija prijevoza započet će s Mihaljevca u 11 sati. Trajati će do zadnjeg polaska sa Sljemena u 20.30 sati.

Osim tramvaja linije 14, u nedjelju će u prometu biti i linija 8.

Ostale autobusne linije

Autobusni prijevoz linije 140 Mihaljevac – Sljeme, u subotu i nedjelju, 4. i 5. siječnja neće prometovati, dok će autobusi linije 233 Mihaljevac – Markuševec voziti uobičajenom trasom ali uz  izmijenjeni raspored polazaka.

error: Sadržaj je možda zaštićen!